אוכל
אוכל
שונות

פולנטה

מנה בסיסית שתשמח לכל שדרוג

|mako| פורסם12:18
פולנטה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3/4 כוס קמח תירס טחון דק

  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כפית חמאה
  • 500 מ"ל מים
  • קורט מלח

להגשה

  • גבינת פרמזן

  • מלח אטלנטי שחור

אופן ההכנה:

1מרתיחים את המים עם קורט מלח. מחממים תנור ל-200 מעלות. 2. מוסיפים את החלב והחמאה ובוחשים. 3. מוסיפים את קמח התירס בזרם דק וקבוע. בוחשים בלי הפסקה במשך 3-5 דקות, עד שהדייסה נפרדת מדפנות הסיר. 4. מכבים את האש ומעבירים את העיסה לתבנית בצורה הרצויה. 5. אופים במשך חמש דקות. מעבירים לצלחת הגשה, מגרדים פרמזן מעל המנה ובוזקים מלח. ניתן להוסיף מעט שמן זית. מגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il