
ברקוקשמי אמר שקוסקוס חייב להיות מצוות למרק או למנה מלוחה? ברקוקש זו דייסת קוסקוס מתוקה וחלבית שתעשה לכם שמח בלב, וזו הגרסה של ברק אהרוני למעדן הטעים הזה![]() צילום: אפיק גבאי, אוכל עם ברק |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מרתיחים את החלב עם החלב הממותק, קורט מלח, קינמון וגרידת תפוז. 2מוסיפים את הקוסקוס תוך כדי ערבוב, וממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה. 3מורידים מהאש מוסיפים קוביות חמאה קרות ומערבבים. מכסים במגבת ל-10 דקות צינון. 4מפרידים את התערובת לגושים גסים בעזרת מזלג. 5קוצצים מעט את המשמשים והאגוזים, מוסיפים לברקוקש יחד עם שאר הפירות היבשים, ומערבבים. 6מגישים על מעט יוגורט בצלחת וטורפים. >> לכל המתכונים של אוכל עם ברק>> חם מהתנור: עוגיות ג'ינג'ר ומייפל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |