אוכל
אוכל
שונות

דאל- נזיד עדשים הודי עשיר

מומלץ לאכול חם מהסיר לצד אורז לבן

|מסעדת אינדירה| פורסם11:52
דאל (צילום: travellinglight, Istock)
צילום: travellinglight, Istock
Rating:4.483reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • 1 ק"ג עדשים כתומות שהושרו במים למשך כשעתיים

  • שמן
  • 300 גרם בצל לבן קצוץ
  • 200 גרם עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • 7 שיני שום קצוצות
  • כף גדושה של ג'ינג'ר מגורר
  • צ'ילי אדום קצוץ
  • כף קארי
  • כפית כורכום
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר, והצ'ילי ומטגנים לדקה נוספת. 2. מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מתבלים בעזרת הקארי, הכורכום, והפלפל וממשיכים לטגן לעוד מספר דקות תוך כדי ערבוב. 3. מוסיפים את העדשים, מטגנים למשך מספר דקות תוך ערוב מתמיד. מכסים את התבשיל במים ומכסים את הסיר לבישול על להבה נמוכה למשך כשעה וחצי. תוך כדי בישול פותחים את הסיר ומערבבים מעת לעת. 4. לאחר כשעה וחצי טועמים, מתבלים במלח ומשלימים טעם על פי הצורך. לקראת ההגשה, מוסיפים לתבשיל את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il