אוכל
אוכל
שונות

פריטטה עם תפוחי אדמה

חביתת ירק אפויה

|mako| פורסם18:57
פריטטה תפוחי אדמה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:3.813reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • 3 ביצים

  • 1 עגבנייה
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 1/4 כוס פירורי לחם (אני השתמשתי בפאנקו, פירורי לחם יפניים ופריכים במיוחד)
  • 2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:

1קולפים את תפוח האדמה ופורסים דק, מחממים תנור על גריל 200 מעלות. 2. מחממים שמן במחבת בינונית בעלת ידיות מתכת (אפשר לעטוף ידיות פלסטיק בנייר כסף) ומפזרים את פרוסות תפוחי האדמה באופן אחיד. מטגנים כ-5 דקות על אש נמוכה. 3. בינתיים קוצצים את העגבנייה לקוביות. טורפים בכלי גדול את הביצים יחד עם קוביות העגבנייה וכמעט כל הגבינה הצהובה המגוררת. ממליחים, מפלפלים ומוזגים על תפוחי האדמה. 4. מטגנים עד ששולי החביתה משחימים. 5. מפזרים פירורי לחם ואת יתר הגבינה, ומעבירים לתנור ל-5 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים. מגישים חם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il