
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקרצפים את תפוחי האדמה היטב. מומלץ להתחיל את המתכון עם תפוח אדמה אחד ומשם להמשיך. 2פורסים את תפוח האדמה (עם הקליפה) בצורה הכי דקה שאתם יכולים. אם יש לכם מנדולינה, השתמשו בה, אבל אפשר גם לפרוס אותו בעזרת סכין. רק הקפידו על אחידות הפרוסות. 3מכינים נייר אפייה שיהיה בגודל של המיקרוגל שלכם - אפשר לקפל או לחתוך את הקצוות שלו. 4מניחים את תפוחי האדמה הפרוסים על נייר האפייה מבלי שייגעו אחד בשני. אם תפוחי האדמה קצת רטובים, כדאי לנגב אותם בעזרת מטלית נייר. מושחים בשמן זית (או בתרסיס שמן) ומפזרים מעל מלח ופלפל. אופציות תיבול נוספות כמו שאפשר לראות בסרטון הן: חומץ ומלח, שמן שומשום ומלח ים, או מלח שום וגבינת פרמזן. 5מכניסים את תפוחי האדמה עם נייר האפייה למיקרוגל ומפעילים ל-5 דקות על עוצמה גבוהה. אחרי 5 דקות בודקים את מידת המוכנות של התפודים. אם צריך - הוסיפו עוד זמן. במיקרוגל שלנו זה לקח 10 דקות. שימו לב - החלקים היותר כהים דווקא פחות טעימים, אז לא חייבים להגיע לדרגת "אפייה" מאוד שחומה. * תפוח אדמה בינוני אחד מספק כ-26 פרוסות צ'יפס. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |