אוכל
אוכל
שונות

תבשיל פתיתים

כמה תוספות קטנות הופכות את הפתיתים למאכל מעניין ומעודן

|אהרוני מבשל לחברים| פורסם11:25
Rating:4.2107reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כוסות פתיתים עגולים
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 עלי מרווה
  • 1 כף עלי תימין
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 בצל אדום קצוץ
  • 1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
  • 4 כפות מיץ לימון סחוט
  • 1 כפית כורכום
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • חצי כוס כוסברה קצוצה דק

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפתיתים במי מלח לפי הוראות היצרן, ומסננים.

2במחבת רחבה מחממים היטב את השמן עם המרווה, השום והתימין. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן.

3מוסיפים את החומוס והפתיתים ומטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות.

4מוסיפים את מיץ הלימון, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד שתי דקות.

5מסירים מהאש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה.

6מגישים עםקציצות עוף וכרובית של אהרוני.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il