
תבשיל פתיתיםכמה תוספות קטנות הופכות את הפתיתים למאכל מעניין ומעודן |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפתיתים במי מלח לפי הוראות היצרן, ומסננים. 2במחבת רחבה מחממים היטב את השמן עם המרווה, השום והתימין. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן. 3מוסיפים את החומוס והפתיתים ומטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות. 4מוסיפים את מיץ הלימון, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד שתי דקות. 5מסירים מהאש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה. 6מגישים עםקציצות עוף וכרובית של אהרוני. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |