אוכל
אוכל
שונות

צ'יגה עם קרפצ'יו טלה

קציצות בורגול ועשבי תיבול עם פלפל חריף, רסק עגבניות ותוספת דקיקה ומשובחת של קרפצ'יו טלה

|מבשלים ביחד| פורסם10:06
צ'יגה עם קרפצ'יו טלה

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 כוסות בורגול גס

  • מים מינרלים
  • צרור: ראשד, פטרוזיליה, כוסברה, נענע, בצל ירוק
  • רסק עגבניות אורגני
  • 1 פלפל ירוק חריף טרי
  • 2 עגבניות
  • ½ ק"ג עגבניות שרי
  • פילה של טלה
  • 2 לימון

כלים

  • בלנדר

  • מסננת שינואה
  • מסננת רגילה
  • קערת זכוכית גדולה
  • כפות
  • קרש חיתוך
  • סכיני פירוק ושף
  • צלחת הגשה

אופן ההכנה:

1להכנת הצ'יגה: משרים את הבורגול במים קרים עד שהוא מתרכך.

2מסננים את הבורגול ומעבירים לקערה.

3קוצצים פנימה את עשבי התיבול, הפלפל החריף והעגבניות ומתבלים בפלפל שחור מיץ לימון, שמן זית, מלח וכף רסק עגבניות.

4מעבדים את הכל ביד ויוצרים קציצה בצורה של קובה.

5להכנת הקרפצ'יו: מנקים היטב את הפילטים של הטלה. קוצצים לדף שטוח ולא אחיד, מעבירים לצלחת שטוחה ומתבלים בשמן זית ומלח ים.

6טוחנים בבלנדר עגבניות שרי לרסק טרי. מסדרים קציצת צ'יגה ליד הקרפצ'יו ומתבלים עם רסק העגבניות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il