
צ'יגה עם קרפצ'יו טלהקציצות בורגול ועשבי תיבול עם פלפל חריף, רסק עגבניות ותוספת דקיקה ומשובחת של קרפצ'יו טלה![]() |
המצרכים (6 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1להכנת הצ'יגה: משרים את הבורגול במים קרים עד שהוא מתרכך. 2מסננים את הבורגול ומעבירים לקערה. 3קוצצים פנימה את עשבי התיבול, הפלפל החריף והעגבניות ומתבלים בפלפל שחור מיץ לימון, שמן זית, מלח וכף רסק עגבניות. 4מעבדים את הכל ביד ויוצרים קציצה בצורה של קובה. 5להכנת הקרפצ'יו: מנקים היטב את הפילטים של הטלה. קוצצים לדף שטוח ולא אחיד, מעבירים לצלחת שטוחה ומתבלים בשמן זית ומלח ים. 6טוחנים בבלנדר עגבניות שרי לרסק טרי. מסדרים קציצת צ'יגה ליד הקרפצ'יו ומתבלים עם רסק העגבניות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |