
המצרכים (8 מנות):למרק:
לפטריות:
אופן ההכנה:1מקפיצים במחבת את הפטריות והשום עם החמאה. מתבלים במלח, פלפל ועירית ומניחים בצד. 2מאדים את הבצל והכרשה בחמאה עד שקיפות. 3מוסיפים את התירס וממשיכים לטגן במשך 5 דקות על להבה נמוכה. 4מוסיפים את החלב והשמנת ומגבירים את הלהבה. 5מבשלים כ-25 דקות על סף רתיחה, ומורידים מהאש. 6טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם חלק. 7יוצקים את המרק לקערות הגשה ומניחים מעל את הפטריות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! כל המתכונים באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדתKitchen Market ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |