אוכל
אוכל
שונות

מרק תירס טרי עם פטריות יער

מתכון למרק קרמי נהדר עם תירס, כרשה ושמנת, מוגש עם פטריות ירדן מוקפצות

|mako אוכל| פורסם22:12
מרק תירס טרי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

למרק:

  • גרגירים מ-5 קלחי תירס

  • ½ בצל, פרוס דק
  • 1 כרשה, פרוסה דק
  • 50 גרם חמאה
  • 3 כוסות חלב
  • 2 כוסות שמנת מתוקה

לפטריות:

  • 150 גרם פטריות ירדן (שני חופנים)

  • 1 שן שום פרוסה
  • 20 גרם חמאה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1מקפיצים במחבת את הפטריות והשום עם החמאה. מתבלים במלח, פלפל ועירית ומניחים בצד.

2מאדים את הבצל והכרשה בחמאה עד שקיפות.

3מוסיפים את התירס וממשיכים לטגן במשך 5 דקות על להבה נמוכה.

4מוסיפים את החלב והשמנת ומגבירים את הלהבה.

5מבשלים כ-25 דקות על סף רתיחה, ומורידים מהאש.

6טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם חלק.

7יוצקים את המרק לקערות הגשה ומניחים מעל את הפטריות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

כל המתכונים באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדתKitchen Market

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il