אוכל
אוכל
שונות

מיקס פיצוחים בקרמל פיקנטי

לכדורגל חוקים משלו גם במישור הקולינרי, קבלו הצעה לנשנוש מלוח-חריף

|סטוקו מתחם אירועים| פורסם10:29
מיקס פיצוחים בקרמל פיקנטי (צילום: שחף הבר, גלובס)
צילום: שחף הבר, גלובס
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • 1 קילוגרם מיקס של אגוזים וגרעינים לפי הטעם (בוטנים, שקדים, אגוזים, לוז, פיסטוקים, גרעיני דלעת וחמנייה, קשיו וכו')

  • 1 כוס סוכר חום כהה
  • 1 כף צ'ילי גרוס
  • 3 כפות פפריקה מרוקאית (פפריקה חריפה בשמן)
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה:

1מחממים מים, סוכר חום, צ'ילי ופפריקה עד לרתיחה עדינה.

2מסירים מהלהבה, מוסיפים פיצוחים ומערבבים.

3משטחים על תבנית עם נייר אפייה וקולים ב-170 מעלות כ-10 דקות, עד שהפיצוחים שחומים ומקורמלים. כל 3 דקות מוציאים את התבנית מהתנור ומערבבים בעדינות.

4מצננים היטב; אם הפיצוחים נדבקו מעט מפרידים ביניהם בעדינות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il