אוכל
אוכל
שונות

מג'דרה של קינואה בעדשים ועשבי תיבול

תוספת צמחונית שכולה חגיגה של צבעים וטעמים

עדשים בשלושה צבעים בתוך צנצנות (צילום: mako)
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 150 גרם קינואה אדומה

  • 150 גרם קינואה שחורה
  • 100 גרם קינואה לבנה
  • 200 גרם עדשים ירוקים קטנים
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כוס נענע קצוצה
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית אבקת קארי
  • חצי כוס שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1בסיר עם מים רותחים מבשלים את הקינואה (כמו פסטה) לרמה של אל דנטה ומסננים. 2. מבשלים את העדשים במים ומלח שיהיו רכים אך לא מפורקים ומסננים. 3. מאדים בשמן זית את הבצל והשום עד שקיפות, מוסיפים את עשבי התיבול ומאדים.

4מוסיפים את העדשים ואת אבקת הקארי ומערבבים היטב עם עשבי התיבול.

5מוסיפים את הקינואה, מלח ופלפל.

6מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור בחום בינוני בין 15-20 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il