
תבשיל מהיר של שוקי עוף ופתיתים בחלב קוקוסוזה לא נגמר שם - יחד עם העוף והפתיתים משתכשך לו בסיר רוטב פסטו, שמוסיף את הגוון הירוק לטעמים, וגם בצלים - רגיל וירוק - וקוביות קישואים, כדי שבאמת לא יחסר לכם כלום![]() צילום: צילום: דניאל לילה, סגנון: נועה קרניק, מגזין טעימות |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה בעלת שוליים גבוהים. מעבירים את שוקי העוף ומטגנים היטב מכל הצדדים 10-15 דקות. מוציאים ושומרים בצד. 2יוצקים את השמן הנותר לאותה מחבת ומחממים היטב. מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד להזהבה כ-10 דקות. 3מוסיפים את הבצל הירוק ומטגנים כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב כשתי דקות. מוסיפים את הקישואים, חלב הקוקוס והפסטו ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים את האש ומבשלים 6 דקות עד שהפתיתים תופחים וכמעט מבושלים. 5מחזירים פנימה את שוקי העוף ומסדרים אותן יפה כך שיהיו מכוסות קצת בפתיתים. אם יש צורך מוסיפים עוד רבע עד חצי כוס מים רותחים (הקישואים גם מגירים נוזלים כך שלא בטוח שיהיה צורך). 6מתבלים במלח ופלפל, מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות נוספות או שמעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים 20 דקות בכלי לא מכוסה. מגזין 'טעימות' הינו מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו ויוצא לאור כ-7 שנים. במגזין ניתן למצוא את טובי השפים, הצלמים והסטייליסטים בארץ. ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ. לברור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |