1קולים חצילים על אש גלויה עד שהקליפה נחרכת. מסירים את הקליפה.
2מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח או במחבת גדולה ועמוקה ומטגנים בה שום ופלפלים חריפים עד שעולה ריח. מוסיפים את החצילים הקלויים ומטגנים כדקה. מוסיפים עגבניות קצוצות ומאדים חצי מכוסה במשך 5 דקות. עד כאן אפשר להכין מראש.
3מוסיפים ביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מכסים את המחבת ומבשלים 2 דקות. מסירים את המכסה ומבשלים עוד 2 דקות. הרעיון הוא שהחלמונים יישארו רכים יחסית. כיסוי מזרז את בישול החלמונים, ואילו בישול ללא מכסה מחמם את החלמונים אך לא מקשה אותם.
4מפזרים עשבים קצוצים, מזלפים שמן זית ומגישים.