
שקשוקה ירוקהשקשוקה מרהיבה וטעימה עם תרד ומנגולד בציפוי גבינה מוקרמת![]() צילום: טארק שהואן |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים במחבת גדולה שמן זית ומטגנים את השום והבצל עד לקבלת גוון זהוב. 2מוסיפים את התרד והמנגולד ומערבבים במשך 7 דקות עד שהעלים מאבדים חצי מנפחם. 3מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. 4מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה. 5מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת מסה סמיכה. 6מוסיפים את הביצים ומכסים את המחבת למשך 4 דקות. 7מכבים את האש, מפזרים מעל גבינת מוצרלה או גבינה צהובה ומכניסים לתנור במצב גריל עד להקרמה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |