
המצרכים :
אופן ההכנה:1מאדים את הכרשה בחמאה על אש נמוכה 3-5 דקות. שומרים שלא תזהיב. 2כשהכרשה מתרככת מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, וממשיכים לאדות 6-8 דקות. 3מוסיפים את השמנת ומבשלים 5 דקות נוספות, ללא כיסוי. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מורידים את התערובת מהאש, מוסיפים את הגבינות ומתבלים במלח. 6מעבירים את התערובת לתבנית אפייה (פיירקס 25*25 או תבנית עגולה קוטר 24) ומפזרים מעל את פירורי הלחם. 7אופים ללא כיסוי כ-20 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים ומקבלים מרקם קריספי. מקררים מעט ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |