אוכל
אוכל
שונות

אומלט ספרדי

החביתה המוכרת משתדרגת לאומלט עם תפוח אדמה ובצל

|מגדלי חבל הבשור| פורסם12:17
מחבת עם אומלט קישואים ובייקון ממסעדת מנטה ריי (צילום: 2יח
צילום: 2יח"צ
Rating:3.618reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 5 תפוחי אדמה גדולים

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 בצלים קצוצים
  • 5 ביצים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מחממים מחצית מהשמן במחבת בקוטר כ- 20 ס"מ.

2מטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף.

3פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי כ- 1/2 ס"מ. מוסיפים למחבת ומטגנים במשך כ- 20 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים. מערבבים מדי פעם.

4טורפים בקערה את הביצים. מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים בעדינות.

5מוסיפים למחבת את שארית שמן הזית. מחממים היטב ויוצקים לתוכו את העיסה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ- 15 דקות.

6מניחים צלחת על המחבת, הופכים עליה את האומלט ומחליקים אותו בעדינות בחזרה למחבת, לטיגון הצד השני. מטגנים 5 דקות נוספות ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il