אוכל
אוכל
שונות

פאד-תאי ילדים עם חמאת בוטנים

אטריות אורז עם טעמים שמשחקים בין מלוח למתוק, ובעיקר עם טעם נהדר של בוטנים. ויש גם גיוון למבוגרים

נודלס לילדים (צילום: בועז לביא, על השולחן)
צילום: בועז לביא, על השולחן
Rating:3.933reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 200 גרם (1 חבילה) אטריות אורז רחבות

  • 250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 100 גרם טופו חתוך לקוביות
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק
  • 1/2 כפית ג’ינג’ר קצוץ דק
  • 2 ביצים טרופות
  • 1/4 כוסרוטב פאד-תאיקנוי או ביתי (המתכון בלינק)
  • 1 כף חמאת בוטנים מדוללת במעט מים
  • חופן נבטי שעועית

אופן ההכנה:

1משרים את האטריות כשעה במים כדי לרכך אותן. מים חמים ירככו אותן מהר יותר.

2משרים את העוף והטופו בסויה ומכניסים למקרר לכחצי שעה.

3מחממים ווק עם שמן ומקפיצים שום, בצל סגול וג’ינג’ר. מוסיפים את העוף והטופו ומקפיצים תוך כדי מחיצת המרכיבים לתחתית הווק בעזרת מרית שטוחה.

4מזיזים את תכולת הווק לדפנות כדי לפנות את המרכז, מוסיפים ביצים ומערבבים אותן עד שהן נהפכות למקושקשת. מוסיפים את האטריות עם מעט מים שיעזרו להן להתרכך.

5מערבבים רוטב פאד-תאי עם חמאת בוטנים ומוסיפים לווק עם נבטים. מקפיצים 2 דקות לקבלת פאד-תאי בגוון חום אחיד.

גיוון: מבוגרים יאהבו לאכול את המנה עם חצי לימון, בוטנים, כוסברה ובצל ירוק.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il