
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים שמן זית וקוביות בטטה ומטגנים 8-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבטטות זהובות (בשלב זה הן יהיו עדיין מעט קשות וזה בסדר - במהלך אפיית המאפינס הן יתרככו). מעבירים לקערה ומצננים היטב. 2בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס. 3טורפים בקערה ביצים ושמנת חמוצה (או יוגורט). מוסיפים קמח ומלח ומערבבים לתערובת חלקה. 4מוסיפים גבינת פטה, עירית ואת הבטטות המטוגנות ומערבבים, רק עד לפיזורן בתערובת. 5יוצקים לתבנית עד 3/4 מגובה השקעים. 6אופים בתנור החם 25-20 דקות, עד שהמאפינס זהובים ויציבים. המתכון באדיבות שי לי ליפא לקמח מאנה מסדרת מאסטר שף הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |