
לביבות ברוטב שמנת חמוצה עם עירית ושוםפעמיים מכל ירק - וקיבלתם לביבות מפנקות וטעימות במיוחד. ויש גם רוטב משגע![]() צילום: רועי ברקוביץ' |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מגוררים את הגזרים, הבצלים, הקישואים, תפוחי האדמה ואת שיני השום לקערה. 2סוחטים את הנוזלים של הירקות, מוסיפים קמח, גבינה וביצים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ויוצרים לביבות. 3מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להשחמה. סופגים בנייר סופג ומגישים. אפשר גם לאפות את הבלילה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לשעה. אופן הכנת הרוטב 1מערבבים את השמנת עם העירית, השום, המלח והפלפל ומגישים ליד הלביבות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |