אוכל
אוכל
שונות

קליפות תפוח אדמה אפויות בקשקבל

פיתרון מושלם לקליפות תפוחי האדמה

|מועצת הבקר והחלב| פורסם10:22
תפוחי אדמה בערימה על רקע לבן (צילום: Andres Peiro Palmer, Istock)
צילום: Andres Peiro Palmer, Istock
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 5 תפוחי אדמה מאורכים ויפים, מקורצפים היטב
  • 1/3 כוס חמאה נמסה
  • ½ 1 כוסות גבינת קשקבל, או צ`דר,
  • או תערובת גבינות, מגוררת

להגשה

  • יוגורט או שמנת

אופן ההכנה:

1מנקבים את תפוחי האדמה במזלג. אופים בתנור חם (200 מעלות צלזיוס) כשעה. מניחים להצטנן בטמפרטורת החדר.

2חותכים תפוח אדמה לאורך, לארבע חלקים צרים וארוכים. מוציאים בכף בזהירות את רוב התוך הרך אך לא את כולו (שומרים ומכינים מחית).

3מברישים את `הסירות` בחמאה. שמים בתבנית גדולה ומשומנת בשכבה אחת ואופים בתנור חם מאוד 15 דקות.

4מוציאים מהתנור, בוזקים גבינה וקולים מתחת לגריל או למקור החום העליון בתנור עוד 15 דקות.

5מגישים עם קערית יוגורט או שמנת. אפשר להוסיף ליוגורט בצל ירוק, תבלינים ועשבי תיבול.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il