
המצרכים :
אופן ההכנה:1חוצים את הכרישות לאורך ומנקים היטב במים זורמים. פורסים את חצאי הכרישה ואת הבצל הירוק לטבעות. 2במחבת עם שמן זית מטגנים את הכרישה, תוך כדי ערבוב, במשך 3-4 דקות. מוסיפים מים רותחים וממשיכים לאדות עד שהכרישה רכה לגמרי (חשוב לשמור על אש נמוכה כי לכרישה יש נטייה להזהיב מהר מאוד). מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט ופטרוזיליה. שתי דקות לפני סוף הטיגון מוסיפים את הבצל הירוק. 3מצננים היטב את הכרישה והבצל הירוק. 4בקערה גדולה מערבבים עם הידיים עוף טחון, ביצים, פירורי לחם (או קמח מצה) ואת תערובת הכרישה, עד לקבלת תערובת הומוגנית. 5מעבירים למקרר לחצי שעה. 6מחממים שמן במחבת ויוצרים קציצות עם ידיים רטובות. מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה, מעבירים לנייר סופג ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |