אוכל
אוכל
שונות

לביבות תפוחי עץ

כן כן, אתם רואים נכון, החלפנו את תפוחי האדמה בתפוחי עץ והתוצאה מתקתקה ומופלאה

|עדיים מכל הלב| פורסם09:08
תפוח חתוך (צילום: אור גץ, ShutterStock)
צילום: אור גץ, ShutterStock
Rating:4.730reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (20 מנות):

  • 4 תפוחי עץ גרנד

  • 5 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 2 ביצים גדולות
  • 5 כפות קמח
  • 1-11/2 כף ליקר תפוזים או מים
  • 1/3 עד 1/2 כפית תמצית וניל (לא מהולה)
  • 2 כפיות שטוחות קינמון
  • כפית רכז רימון
  • 2 כפות גדושות ברס (אגוזים מקורמלים גרוסים)

אופן ההכנה:

1מקלפים את התפוחים ומגרדים גס.

2מערבבים יחד שאר המרכיבים ושמים במקרר לחצי שעה (כדאי אך לא הכרחי).

3מחממים היטב את השמן. יוצרים לביבות מתערובת התפוחים ומטגנים בשמן החם משני הצדדים, עד שמשחים קלות.

4ניתן גם לאפות את הלביבות במקום לטגן (זו לא אותה קרנצ'יות אבל פחות משמין): מחממים תנור לחום נמוך (160 מעלות). משטחים את הלביבות על נייר אפייה כשרווח ביניהן ואופים עד שהן משחימות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני הלביבות

>> לספיישל המטוגנים של נבחרת מאסטר שף

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il