
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מקלפים את התפוחים ומגרדים גס. 2מערבבים יחד שאר המרכיבים ושמים במקרר לחצי שעה (כדאי אך לא הכרחי). 3מחממים היטב את השמן. יוצרים לביבות מתערובת התפוחים ומטגנים בשמן החם משני הצדדים, עד שמשחים קלות. 4ניתן גם לאפות את הלביבות במקום לטגן (זו לא אותה קרנצ'יות אבל פחות משמין): מחממים תנור לחום נמוך (160 מעלות). משטחים את הלביבות על נייר אפייה כשרווח ביניהן ואופים עד שהן משחימות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |