אוכל
אוכל
שונות

רוטב עגבניות מושלם

ממרומי גילנו חשבנו שיש דברים שכבר לא ישתנו. רוטב עגבניות לפסטה היה אחד מהם, אבל אז נתקלנו במתכון הזה לרוטב עגבניות חלק חלק עם חמאה ואורגנו, בלי חתיכות אבל עם מלא טעם. אז כנראה שהכל יכול להשתנות, תמיד

|BERKO MADE| פורסם12:24
רוטב עגבניות  (צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד)
צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד
Rating:4.4136reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-6 מנות פסטה:

  • 1 בצל גדול
  • 2 שיני שום גדולות
  • 700 גרם מחית עגבניות (בקבוק זכוכית אחד)
  • 100 גרם חמאה
  • חצי כפית מלח
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • ענף אורגנו טרי (או כף אורגנו יבש)

אופן ההכנה:

1מקלפים את הבצל וחותכים ל-2.

2מקלפים את השום וחורצים בו חריצים עם סכין.

3בסיר קטן שמים את מחית העגבניות ומוסיפים פנימה את הבצל, השום, החמאה, המלח, הסוכר והאורגנו.

רוטב עגבניות - המרכיביםרוטב עגבניות חלק ומושלם|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד

4מבשלים על אש בינונית בלי מכסה כ8-10 דקות, מדי פעם מערבבים.

5כשמתחילות בועות של רתיחה והחמאה נמסה לגמרי מעבירים לאש הכי קטנה ומכסים את הסיר כמעט עד הסוף (משאירים חריץ קטן לאדים).

רוטב עגבניות רוטב עגבניות|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד

6מבשלים על אש קטנה 45 דקות.

7לפני ההגשה מוציאים את הבצל והשום (אפשר גם להשאיר ולאכול אותם בתוך הרוטב).

לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוקאו באינסטגרם

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il