
רוטב עגבניות מושלםממרומי גילנו חשבנו שיש דברים שכבר לא ישתנו. רוטב עגבניות לפסטה היה אחד מהם, אבל אז נתקלנו במתכון הזה לרוטב עגבניות חלק חלק עם חמאה ואורגנו, בלי חתיכות אבל עם מלא טעם. אז כנראה שהכל יכול להשתנות, תמיד![]() צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד |
המצרכים :ל-6 מנות פסטה:
אופן ההכנה:1מקלפים את הבצל וחותכים ל-2. 2מקלפים את השום וחורצים בו חריצים עם סכין. 3בסיר קטן שמים את מחית העגבניות ומוסיפים פנימה את הבצל, השום, החמאה, המלח, הסוכר והאורגנו. רוטב עגבניות חלק ומושלם|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד4מבשלים על אש בינונית בלי מכסה כ8-10 דקות, מדי פעם מערבבים. 5כשמתחילות בועות של רתיחה והחמאה נמסה לגמרי מעבירים לאש הכי קטנה ומכסים את הסיר כמעט עד הסוף (משאירים חריץ קטן לאדים). רוטב עגבניות|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד6מבשלים על אש קטנה 45 דקות. 7לפני ההגשה מוציאים את הבצל והשום (אפשר גם להשאיר ולאכול אותם בתוך הרוטב). לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוקאו באינסטגרם בתיאבון! תגיות:רוטב עגבניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |