אוכל
אוכל
שונות

מאפה פרגיות וכרשה

מאפה מעורר חשק עם פרגית וכרשה בתוך בצק עלים. חם ומהביל בכלום עבודה

|mako אוכל| פורסם20:20
מאפה פרגיות וכרשה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.826reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 6 כרשות מנוקות, שטופות וחתוכות לעיגולים
  • 6 יחידות פרגיות או חזה עוף, חתוכות לרצועות
  • 1 כפית סוכר חום
  • כפית צ'ילי גרוס
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חופן כוסברה או פטרוזיליה
  • מלח
  • 1/2 חבילה בצק עלים, מופשר

אופן ההכנה:

1מטגנים את הכרשה במחבת עם שמן זית, כ-5 דקות. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מתבלים ומסירים מהאש.

2מניחים את הבצק המופשר על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מסדרים את מילוי הפרגיות על הבצק, וסוגרים אותו כמו סיגר גדול.

3מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 35-40 דקות. מומלץ לאפות את 15 הדקות הראשונות במצב טורבו ושאר הזמן במצב רגיל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il