אוכל
אוכל
שונות

קסדייה מקסיקנית

הגרסה המקסיקנית לטוסט עם גבינה, עגבניות וטאץ' פיקנטי

|mako| פורסם12:02
קסדייה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 טורטיות 20 ס"מ

  • 1 עגבנייה גדולה
  • 50 גרם גבינת צ'דר או פרמזן
  • 1 בצל קטן
  • 2 שיני שום
  • 1 כף רסק עגבניות
  • חופן בזיליקום
  • קורט כמון
  • מלח
  • מעט דבש מעורבב עם מים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב גריל.

2מגררים לקערה את העגבנייה והגבינה.

3קוצצים את הבצל, השום והבזיליקום דק מאוד ומערבבים לתוך הקערה יחד עם רסק העגבניות והתבלינים.

4מסדרים שתי טורטיות על תבנית גדולה, מחלקים את המלית בין שתיהן ומשטחים עד שהטורטיות מכוסות כמעט לגמרי. משאירים 1 ס"מ חשוף בשוליים.

5מכסים בשתי טורטיות נוספות ובוזקים מעט דבש מהול במים.

6מכניסים לתנור ל-3-4 דקות, עד שהגבינה נמסה.

7מגישים מיד. חוזרים על הפעולה שוב, כמה שרוצים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il