
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב גריל. 2מגררים לקערה את העגבנייה והגבינה. 3קוצצים את הבצל, השום והבזיליקום דק מאוד ומערבבים לתוך הקערה יחד עם רסק העגבניות והתבלינים. 4מסדרים שתי טורטיות על תבנית גדולה, מחלקים את המלית בין שתיהן ומשטחים עד שהטורטיות מכוסות כמעט לגמרי. משאירים 1 ס"מ חשוף בשוליים. 5מכסים בשתי טורטיות נוספות ובוזקים מעט דבש מהול במים. 6מכניסים לתנור ל-3-4 דקות, עד שהגבינה נמסה. 7מגישים מיד. חוזרים על הפעולה שוב, כמה שרוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |