אוכל
אוכל
שונות

מציות מרוקאיות (רייף)

כעכים פריכים וטעימים שהולכים מצויין עם הקפה

|null| פורסם10:52
בצק (צילום: Werner Amann, GettyImages IL)
צילום: Werner Amann, GettyImages IL
Rating:4.4132reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (40 מנות):

  • כוס שמן

  • כוס סוכר
  • כוס וחצי מים/מיץ תפוזים
  • 3 שקיות אבקת אפיה
  • 2 כפות גדושות של שומשום לבן
  • 2 כפות אניס טחון
  • קילו קמח

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל המרכיבים בקערה כשאת הקמח מוסיפים בהדרגה.

2לשים לבצק לא קשה, נותנים לו לנוח כ-10 דקות ומחלקים למספר כדורים.

3מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה דק, מיישרים את הצדדים בגלגלת חיתוך לצורת מלבן.

4חותכים את המלבנים לריבועים ועוברים עם גלגלת פיצה משוננת למציות לאורך כל ריבוע. מניחים על נייר אפיה.

5מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה יפה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il