אוכל
אוכל
שונות

אשישות וריבות בצל ושום

לביבות עדשים מפנקות לצד ריבות בצל ושום שפשוט יימסו לכם בפה

|מאסטר שף| פורסם16:01
מאסטר שף (תמונת AVI: mako)
Rating:4.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 100 גרם עדשים אדומות
  • 100 עדשים שחורות
  • 1 בצל קצוץ מטוגן
  • מעט כוסברה קצוצה
  • מעט כמון
  • מלח
  • פלפל
  • שמן לטיגון

לריבת הבצל

  • 2 בצלים פרוסים
  • כוס סוכר
  • מעט חמאה לטיגון

לריבת השום

  • 6 שיני שום קלופות
  • כוס דבש
  • מעט חמאה לטיגון

אופן ההכנה:

1מרתיחים את העדשים (כל צבע לחוד).

2טוחנים את העדשים האדומות.

3מוסיפים בצל מטוגן ואת העדשים השחורות.

4מוסיפים את הכוסברה והכמון, מתבלים במלח ופלפל.

5עושים לביבות מהתערובת ומכניסים לתנור (180 מעלות) למשך חצי שעה.

6מכינים ריבת בצל: ממיסים את החמאה במחבת ומבשלים את הבצל עם הסוכר במשך 40 דקות על אש נמוכה.

7מכינים ריבת שום: ממיסים את החמאה במחבת ומבשלים את שיני השום עם הדבש במשך 40 דקות על אש נמוכה.

8מגישים לצד הלביבות. בתיאבון.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il