אוכל
אוכל
שונות

מאפינס פירה ופטריות

האדם הסביר, שואלים אותו איך הוא משדרג את הפירה, אומר "עם בצל מטוגן". מישהו קצת יותר הרפתקן אולי יהפוך אותו למאפינס

|mako| פורסם18:14
מאפינס פירה, פירגה (צילום: פירגה, טועמים במטבח)
צילום: פירגה, טועמים במטבח
Rating:4.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 3 תפוחי אדמה
  • חלמון ביצה
  • בצל קצוץ
  • מעט שמן
  • כוס וחצי פטריות
  • כף קמח
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה בלי קליפה עד שהם רכים, ומסננים היטב מנוזלים.

2מעבירים לקערה ומועכים לפירה גס.

3מטגנים את הבצל בכפית שמן עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד שתי דקות.

4מערבבים את כל המצרכים, ואם צריך מוסיפים עוד כף קמח. טועמים ומוסיפים תבלינים אם חסר.

5ממלאים תבניות מאפינס מסיליקון בתערובת ואופים כ-30 דקות, או עד שהחלק העליון משחים.

6מוציאים מהתבנית רק אחרי שהמאפינס מתקררים לגמרי.

>> כל הדרכים לשדרג פירה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il