1לנזיד:משרים את גרגירי החומוס בהרבה מים ל-24 שעות. מסננים, שוטפים ומבשלים במים טריים כשעה וחצי עד שהגרגירים רכים. 2. שומרים גם את מי הבישול. חותכים דלעת לקוביות, משמנים בשמן זית וצולים בתנור חם (200 מעלות) כ-20 דקות. 3. מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה עמוקה. מוסיפים את הכוסברה והתבלינים ומטגנים עוד דקה. 4. מוסיפים את הדלעת, החומוס (עם המים) וציר העוף ומביאים לרתיחה. 5. לכדורי הבשר:מערבבים יחד את כל החומרים, יוצרים כדורים קטנים ומוסיפים לסיר המרק, מבשלים 20 דקות בסיר מכוסה. 6.לקישוט:מקפיצים במחבת גרעיני דלעת עם שמן זית, סוכר חום ופפריקה עד להזהבה קלה. 7. מוזגים את המרק לצלחות ומפזרים מעל את גרעיני הדלעת המסוכרים.