
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את המצות במים קרים לכמה דקות, שמים במסננת וסוחטים עד להוצאת המים. 2מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא נהיה זהוב. 3שוברים את המצות לחתיכות קטנות ומטגנים אותן עד שהן מתייבשות, והמחבת נראית יבשה ונקייה. 4שמים את חתיכות המצה המטוגנות בקערה. מוסיפים את הביצים, התבלינים, קמח המצה ואבקת האפייה ומערבבים עד שהעיסה נהיית רכה. שימו לב שאין גושים באבקת האפייה. שמים את העיסה בצד למשך שעה. 5מרטיבים את הידיים, מגלגלים כופתאות ומבשלים במרק רותח כרבע שעה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |