אוכל
אוכל
מרקים

מרק קשקבל מחלב כבשים ותרד

שילוב מנצח של גבינות ותרד במרק קר וקטיפתי

|מועצת הבקר והחלב| פורסם11:05
מרק וישיסואז (צילום: Barry Wong, GettyImages IL)
צילום: Barry Wong, GettyImages IL

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 1 ליטר ציר עוף עשיר וביתי או ציר ירקות
  • 250 גרם גבינת קשקבל מחלב כבשים חתוכה לקוביות גדולות
  • 2 כוסות תרד שטוף מיובש וקצוץ דק
  • מלח ים גס
  • פלפל לבן גרוס טרי
  • 3 כפות יין לבן או יין גוורצטרמינר
  • קורט אגוז מוסקט מגורר טרי

אופן ההכנה:

1מחממים את ציר העוף או ציר הירקות בסיר עם תחתית עבה.

2מוסיפים את עלי התרד הקצוצים ומאדים במשך דקות מעטות בלבד.

3מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את קוביות גבינת קשקבל הכבשים.

4מתבלים בקורט מוסקט מגורר טרי, במלח ים ובפלפל לבן.

5מבשלים על אש קטנה מספר דקות או עד שהגבינה נמסה.

6מערבבים בכף עץ שטוחה ומגישים מיד.

7המלצת הגשה: לפזר מלמעלה קרוטונים עשויים מחלה מתוקה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il