אוכל
אוכל
מרקים

מרק עגבניות וחומוס

הרבה עגבניות, חומוס, מרווה ופלפל חריף טחונים יחד לכדי מרק סמיך, עשיר, מזין וטעים

|מבשלים ביחד| פורסם15:12
מרק עגבניות- ג'יימי אוליבר (צילום: mako)
Rating:3.954reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג עגבניות מכמה שיותר סוגים

  • 1 כוסחומוס מבושל
  • מרווה טרייה
  • פלפל חריף
  • שמן זית
  • מלח ים

אופן ההכנה:

1פורסים פלפל חריף וקוצצים כמה עלי מרווה.

2מטגנים את הפלפל עד שעולות בועיות סביבו.

3מוסיפים למחבת עגבניות קצוצות ומבשלים כ-10 דקות.

4מוסיפים את החומוסים ומבשלים כ-7 דקות נוספות.

5במקביל מטגנים בזהירות בשמן זית עלי מרווה עד שמופיעות בועיות. מעבירים לנייר סופג (זה אמור לצאת קריספי).

6טוחנים את המרק בבלנדר יד ומעבירים בשינואה או במסננת. אם סמיך מדי - אפשר להוסיף מים. ממליחים.

7יוצקים לקערת מרק. מתבלים בשמן זית, מרווה קריספית ומלח ים.

>> לכל המתכונים מספיישל החומוס של "מבשלים ביחד"

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il