
ברודו- מרק על בסיס עוף או בשרעם תפוחי אדמה, סלרי, גזר וקישואים![]() צילום: מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1יוצקים מים לסיר גבוה עד מחציתו ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. מוסיפים את נתחי העוף, את הכנפיים והגרונות, מכסים ומבשלים כ-15 דקות. 2. מוסיפים אל הסיר את כל הירקות החתוכים, מערבבים ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |