אוכל
אוכל
מרקים

ברודו- מרק על בסיס עוף או בשר

עם תפוחי אדמה, סלרי, גזר וקישואים

|מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש| פורסם13:12
מרק עוף או בשר / בְּרוּדוֹ של פסקל (צילום: מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש)
צילום: מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש
Rating:3.931reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (7 מנות):

  • 5 מנות עוף, מנוקות, שטופות ומסוננות
  • 4 כנפיים ו-2 גרונות עוף, מנוקים, שטופים ומסוננים
  • 4 גזרים, קלופים, שטופים וחתוכים לחתיכות גדולות
  • 3 קישואים, קלופים, שטופים וחתוכים לחתיכות גדולות
  • 2 בצלים גדולים, קלופים, שטופים וחתוכים לרבעים
  • 1 תפוח אדמה, קלוף, שטוף וחתוך לרבעים
  • 4 גבעולי סלרי, מנוקים מסיבים, שטופים וחתוכים לקטעים
  • 3 גבעולי פטרוזיליה, שטופים וקצוצים דק
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1יוצקים מים לסיר גבוה עד מחציתו ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. מוסיפים את נתחי העוף, את הכנפיים והגרונות, מכסים ומבשלים כ-15 דקות. 2. מוסיפים אל הסיר את כל הירקות החתוכים, מערבבים ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il