אוכל
אוכל
מרקים

מרק עדשים ואטריות קליל וטעים

בימים כאלה, שאומנם לא נחשבים חורפיים במיוחד אבל לעצמות הקפואות שלנו זה לא משנה, המרק הזה הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים. והיופי הוא שקלות ההכנה מותאמת לאנרגיות של תחילת שבוע

|mako אוכל| פורסם10:46
מרק עדשים ואטריות (צילום: נטלי טל, mako אוכל)
צילום: נטלי טל, mako אוכל
Rating:4.5187reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 3 שיני שום, כתושות
  • שמן לטיגון
  • בצל, קצוץ דק דק
  • כוס עדשים כתומות, שטופות ומסוננות
  • כף מרק עוף
  • כף מלח
  • רבע כף כורכום
  • חצי כף חוואייג' למרק
  • חצי כוס אטריות דקות

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את השום והבצל עד שהבצל מתרכך. שומרים בצד.

2ממלאים סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העדשים, מביאים שוב לרתיחה, מכסים ומנמיכים להבה. מבשלים כ-30 דקות, עד שהעדשים מתרככות.

3מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

4מוסיפים את הבצל המטוגן והשום ואת האטריות ומבשלים על אש קטנה ללא כיסוי עוד 15 דקות.

עוד המון מתכונים מחכים לכם באינסטגרם של נטלי טל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il