
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת את השום והבצל עד שהבצל מתרכך. שומרים בצד. 2ממלאים סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את העדשים, מביאים שוב לרתיחה, מכסים ומנמיכים להבה. מבשלים כ-30 דקות, עד שהעדשים מתרככות. 3מוסיפים את התבלינים ומערבבים. 4מוסיפים את הבצל המטוגן והשום ואת האטריות ומבשלים על אש קטנה ללא כיסוי עוד 15 דקות. עוד המון מתכונים מחכים לכם באינסטגרם של נטלי טל בתיאבון! תגיות:מרק עדשים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |