אוכל
אוכל
מרקים

מרק עם קניידלך

מרק עוף עם ירקות וכדורי קניידלך פולנים קלאסיים

|מסעדת בתיה| פורסם19:20
מרק עם קניידלך (צילום: בני גם זו לטובה)
צילום: בני גם זו לטובה
Rating:3.467reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

למרק:

  • ראש כרובית
  • צרור שמיר
  • צרור פטרוזיליה
  • בצל
  • 2 גזרים
  • קישוא
  • 2 גרונות הודו
  • 2 כרעי עוף
  • מים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כף וחצי אבקת מרק

לקניידלך (12 יחידות):

  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס מים
  • כף גדושה של שומן עוף או אווז (אפשר להמיר בשמן סויה)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות אבקת מרק
  • 1 ק"ג קמח מצה

אופן ההכנה:

1מכינים את המרק: מניחים את כל מרכיבי המרק בסיר, ממלאים מים כגובה חצי הסיר ומבשלים 45 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים מלח, פלפל ואבקת מרק עוף.

2מכינים את הקניידלך: מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה ומניחים במקרר למנוחה של חצי שעה לפחות.

3מרתיחים את סיר המרק, יוצרים כדורים מתערובת הקניידלך ומעבירים לסיר הרותח. מבשלים 30 דקות ומוציאים בעדינות לכלי נפרד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il