
המצרכים :
אופן ההכנה:1שמים בסיר את השעועית ואת גרעיני התירס יחד עם 6 כוסות מים רותחים. 2מתבלים במלח ופלפל ומכסים. מבשלים על להבה קטנה כ- 20 דקות. 3מוסיפים חלב ושמנת ומבשלים עוד 10 דקות. 4מוציאים בכף מחוררת כוס מגרגרי התירס והשעועית וכן מעט נוזלים, מרסקים בבלנדר ומחזירים לסיר. 5טועמים, מתקנים תיבול ומוסיפים סוכר. 6מעטרים בפטרוזיליה ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |