
פטריות ממולאות בפירורי לחם וגבינת פרמזןבואו להיזכר במתאבן המושלם, בגרסה טעימה במיוחד: פורטבלו עם גבינות ועשבי תיבול![]() צילום: נלי שפר, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל־190 מעלות ומרפדים תבנית של התנור בגיליון נייר אפייה. 2חותכים וזורקים את רגלי הפטריות. מורחים את כובעי הפטריות מבחוץ במעט שמן זית ומניחים אותם בתבנית. 3מערבבים את מרכיבי המילוי לתערובת אחידה ופירורית מעט. 4ממלאים כל פטרייה בהרבה מילוי, כך שייראה כמו גבעה קטנה שמתנוססת מעל שולי הפטרייה. 5מכניסים את התבנית לתנור ל־15-20 דקות, עד שהמילוי מזהיב. מוציאים ומגישים מיד. אפשר לסחוט מעל כל פטרייה כמה טיפות מיץ לימון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |