אוכל
אוכל
מרקים

מרק כתום

המרק המוכר והאהוב כל כך, עם גזר, בטטה ודלעת ובלי טיפה אחת של שמנת

מרק כתום (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
Rating:4.851reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 3 גזרים בינוניים

  • בטטה אחת בינונית
  • בצל לבן אחד בינוני
  • חצי ק"ג דלעת
  • 3 שיני שום
  • 2 ליטר מים
  • 1 כוס חלב חלב
  • מלח
  • פלפל
  • מוסקט

אופן ההכנה:

1קולפים את הירקות וקוצצים גס.

2מאדים את הבצל עם מעט שמן עד שהופך לשקוף.

3מוסיפים את השום וממשיכים באידוי 2 דקות נוספות.

4מוסיפים את כל הירקות, המים, והתבלינים.

5מבשלים מכוסה על אש קטנה במשך שעה.

6מרסקים את תכולת הסיר במרסק יד (או מעבד מזון). מוסיפים את החלב.

7טועמים ומתקנים תיבול.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il