
מרק אפונה, תפוחי אדמה וקבנוסזורקים הכל לסיר, שוכחים על האש ומתענגים ממרק שהוא ארוחה שלמה![]() צילום: baronm10, אוכל מכל הלב |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בשמן ומרגרינה עד הזהבה. מוסיפים את האפונה השטופה ובוחשים. 2מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, הגזר ושורש הפטרוזיליה ובוחשים. מוסיפים את אבקת המרק, הקמח ובוחשים. מוסיפים מים ומתבלים במלח ופלפל שחור. 3מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי תוך כדי בחישה מידי פעם. מרסקים את המרק עם מעבד מזון ידני עד קבלת מירקם קטיפתי עדין ביותר. 4מבשלים עוד כרבע שעה. מגישים עם זילוף קל של שמן זית ופלפל שחור גס. * ניתן להוסיף תפוחי אדמה שלמים למרק בתחילת הבישול, להוציא פני הריסוק ולהחזיר שלמים לסיר. * ניתן להוסיף נקניק סלמי קצוץ או פרוסות קבנוס לדקות האחרונות של הבישול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |