אוכל
אוכל
מרקים

מרק בצל ופטריות

מרק בצל אמיתי, איכותי ועשיר, ב-20 דקות בלבד

|mako| פורסם13:11
20/20: מרק בצל (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4.470reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 1 בצל

  • 1/2 סלסילת פטריות פורטבלו (בערך 6 פטריות גדולות)
  • 1 תיבולית בצל
  • 2.5 כוסות מים רותחים
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 כף קמח
  • מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט טחון, תימין
  • חצי כוס יין לבן (לא חובה)

אופן ההכנה:

1פורסים את הבצל לטבעות. מעבירים לסיר קטן-בינוני ומטגנים בשמן הקנולה עד שמזהיב.

2קוצצים את הפטריות לרבעים או שישיות ומוסיפים לסיר יחד עם הקמח.

3מזהיבים מעט את הפטריות, ומוסיפים את התיבולית והמים.

4מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים על אש גבוהה 10 דקות.

5כשהבצל נהיה שקוף מורידים מהאש. מגישים עם בגט פריך וגבינה צהובה מגוררת.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il