
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית אפייה. 2ממיסים את הפפריקה ותבלין הגריל בציר העוף החם ויוצקים על תפוחי האדמה. 3מוסיפים את שיני השום וטבעות הבצל. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה. 4מסירים את נייר הכסף, מוסיפים את ענף הרוזמרין ומעלים לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה נוספת עד להזהבה וריכוך של פלחי תפוחי האדמה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |