אוכל
אוכל
מרקים

מרק אפונה

מרק סמיך, קטיפתי ועשיר בטעמים - מהיר וקל להכנה

|מסעדת Artmeat| פורסם13:06
מרק אפונה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:424reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 ק"ג אפונה יבשה

  • 1 כוס בצל קצוץ
  • מעט שמן זית לטיגון
  • 1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים
  • 6 שיני שום פרוס
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • 1 כף כורכום
  • צרור כוסברה
  • 1 כוס עלי סלרי
  • מלח ופלפל

תוספות לבחירה:

  • קרוטונים

  • בשר כבוש

אופן ההכנה:

1מטגנים קלות בשמן זית את הבצל.

2מוסיפים את גבעולי הסלרי ואת השום ומטגנים עד להשחמה.

3מוסיפים את כל שאר המרכיבים.

4מוסיפים 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עוד כשעה.

5אם רוצים - מרסקים בבלנדר יד. מגישים עם קרוטונים או בשר כבוש.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il