
בוריק עם תפוחי אדמהחטיף פריך ומצוין - התחלה טובה לכל ארוחה |
המצרכים (10 מנות):
למילוי
אופן ההכנה:1את כל חומרי המילוי מערבבים בקערה עמוקה לכדי לתערובת אחידה. 2. על מחצית עלה בצק מניחים 2 כפות בשכבה אחידה. מקפלים את עלה הבצק לשתיים כך שנוצר חצי עיגול. מהדקים ומדביקים את השוליים. 3. סיר עם שמן עמוק שחומם מראש, מטגנים את הבוריק כשתי דקות מכל צד, עד שזה שחום ויפה. מסננים היטב מן השמן, מזליפים מעט מיץ לימון ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |