אוכל
אוכל
מרקים

בוריק עם תפוחי אדמה

חטיף פריך ומצוין - התחלה טובה לכל ארוחה

|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם15:27
Rating:3.829reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

  • 15 עלי סיגרים דקים

למילוי

  • 6 תפוחי אדמה מבושלים מעוכים גס
  • 2 שיני שום מעוכות
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1-2 פלפלים חריפים ירוקים מנוקים מחרצנים וקצוצים
  • 4 כפות כוסברה קצוצה דק
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 2כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה:

1את כל חומרי המילוי מערבבים בקערה עמוקה לכדי לתערובת אחידה. 2. על מחצית עלה בצק מניחים 2 כפות בשכבה אחידה. מקפלים את עלה הבצק לשתיים כך שנוצר חצי עיגול. מהדקים ומדביקים את השוליים. 3. סיר עם שמן עמוק שחומם מראש, מטגנים את הבוריק כשתי דקות מכל צד, עד שזה שחום ויפה. מסננים היטב מן השמן, מזליפים מעט מיץ לימון ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il