
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל החומרים ומוסיפים קמח מצה עד שהעיסה הופכת רכה. 2מוסיפים כ-1/8 כפית אבקת אפייה. אם העיסה קשה מדי מוסיפים מעט נוזלים, ואם היא רכה מדי מוסיפים קמח מצה. נותנים לעיסה לעמוד לפחות חצי שעה. 3לבישול: מכניסים כפית לתוך סיר המרק הרותח ומחממים אותה מספר שניות. 4באמצעות הכפית המחוממת, נוטלים כדור מהעיסה ומכניסים אותו לסיר. מומלץ לבשל קניידל אחד לניסיון לפני שמכניסים את כל השאר. 5מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה. * סבתא דבורה אומרת שהכופתאות אוהבות "לשתות" הרבה מרק, לכן כדאי לשים לב לכמויות: אם תכננתם להכין ליטר מרק, יש להכין ליטר ושליש. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |