אוכל
אוכל
מרקים

מרק עגבניות ים תיכוני

שילוב נפלא של עגבניות בשלות, בזיליקום ואורגנו מביא לנו מרק נהדר ועשיר בטעמים

|אוכל מכל הלב| פורסם09:33
מרק עגבניות ים תיכוני (צילום: baronm10, אוכל מכל הלב)
צילום: baronm10, אוכל מכל הלב
Rating:4.730reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 2 בצלים

  • 3 גזרים
  • 6 עגבניות בשלות
  • 200 גרם רסק עגבניות
  • 4 שיני שום
  • צרור עלי פטרוזיליה
  • 200-300 גרם פאסטה
  • שמן זית
  • 2 כפות סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • אורגנו יבש
  • בזיליקום יבש
  • אבקת מרק עוף
  • 10 כוסות מים

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את הגזרים המגורדים וממשיכים לטגן עד התרככות הגזר. מוסיפים את השום הקצוץ עד שריחו מתפשט היטב באוויר.

2מוסיפים את העגבניות המגורדות, מבשלים אותם תוך כדי בחישה כ 10 דקות.

3מוסיפים כמחצית מכמות המים, טוחנים עם מעבד חשמלי ידני את החומרים עד קבלת מרקם קטיפתי.

4מוסיפים את יתרת המים, רסק העגבניות ומתבלים לפי הטעם. כשמגיע לרתיחה מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומורידים לאש נמוכה כשעה.

5ב-10 דקות האחרונות מוסיפים את הפסטה לפי רמת הסמיכות הרצויה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il