
מרק עגבניות ים תיכונישילוב נפלא של עגבניות בשלות, בזיליקום ואורגנו מביא לנו מרק נהדר ועשיר בטעמים![]() צילום: baronm10, אוכל מכל הלב |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את הגזרים המגורדים וממשיכים לטגן עד התרככות הגזר. מוסיפים את השום הקצוץ עד שריחו מתפשט היטב באוויר. 2מוסיפים את העגבניות המגורדות, מבשלים אותם תוך כדי בחישה כ 10 דקות. 3מוסיפים כמחצית מכמות המים, טוחנים עם מעבד חשמלי ידני את החומרים עד קבלת מרקם קטיפתי. 4מוסיפים את יתרת המים, רסק העגבניות ומתבלים לפי הטעם. כשמגיע לרתיחה מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומורידים לאש נמוכה כשעה. 5ב-10 דקות האחרונות מוסיפים את הפסטה לפי רמת הסמיכות הרצויה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |