אוכל
אוכל
מרקים

מרק גספאצ'ו קר

המתכון המנצח של מסעדת NG בר בשר בנווה צדק למרק עגבניות קר ומרענן

|rest| פורסם16:20
מרק גספאצ'ו מאלי אולי (וידאו WMV: עדי רם)
וידאו WMV: עדי רם
Rating:3.18reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 קילוגרם עגבניות טריות חצויות

  • 1 פלפל אדום פרוס גס
  • 2 שיני שום קלופות
  • 2 מלפפונים קלופים חתוכים גס
  • 1 כפית טבסקו
  • 1/2כוס שמן זית
  • 1 כפית רוטב ווסצ'סטר
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 1 כפית מלח גס
  • לעיטור: חופן בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת נוזל אחיד. 2. בתום הטחינה מעבירים את המרק דרך מסננת דקת חורים (להשגת מרקם עדין במיוחד). 3. מצננים את המרק במקרר במשך שעה לפחות. 4. מגישים קר, מומלץ עם בצל קצוץ מעל וצנימים בצד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il