
כדורי עוף פריכים ברוטב צ’ילי-מיונזחטיפים קראנצ'יים אפויים שילדים אוהבים, ברוטב מיונז מתקתק![]() צילום: בועז לביא, על השולחן |
המצרכים (8 מנות):
לזילוף
לרוטב
אופן ההכנה:1מכינים את כדורי העוף: מערבבים את חומרי הקציצות למעט השומשום ומייצבים במקרר חצי שעה. 2יוצרים כדורים קטנים בקוטר 4-3 ס”מ, מצפים כל כדור בשומשום ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אם לא מכינים מייד, מעבירים למקרר. 3מחממים תנור ל-190 מעלות. 4מזלפים מעט שמן על כל כדור ואופים 20 דקות או עד שיציב וזהוב. 5מכינים את הרוטב ומגישים: מערבבים את חומרי הרוטב. 6מגישים את כדורי העוף חמים עם רוטב. לגיוון: ניתן להגיש עם רוטב סויה מתובל בדבש, ג’ינג’ר ושום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |