אוכל
אוכל
מרקים

מרק גולאש

מרק עשיר ומחמם לחורף קר

|מלון "רימונים" אילת| פורסם14:30
מרק גולאש של השף ניסים לוי (צילום: רוני בלחסן,  יחסי ציבור )
צילום: רוני בלחסן, יחסי ציבור
Rating:4.860reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

  • 6 כפות שמן

  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות
  • 1 ק"ג תפוח אדמה חתוך לקוביות
  • 5 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 1 כף קימל
  • ½ 1 כף מלח
  • ½ כף פלפל שחור
  • 1 כף מרק עוף

אופן ההכנה:

1בסיר גדול מאדים את הבצל, מוסיפים את הבשר והפפריקה ומערבבים כ-7 דקות. 2. מוסיפים את התבלינים והשום ומכסים במים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי. 3. מוסיפים את תפוחי האדמה הפלפלים והעגבניות ומבשלים שעה נוספת עד שהבשר רך.

הצעת שדרוג: מאדים את העגבניות במחבת עד לקבלת מחית ומוסיפים למרק כחצי שעה לפני שהוא מוכן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il