אוכל
אוכל
מרקים

אגס ביין ורוקפור

עם קינמון וסילאן

|תנובה| פורסם16:04
אגסים ביין (יח``צ: רונן מנגן)
יח``צ: רונן מנגן
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

  • 10 אגסים קטנים קלופים ומגורענים

  • בקבוק יין אדום יבש
  • כוס סילאן
  • קורט מלח
  • 3 מקלות קינמון+3 כוכבי אניס
  • 250 גרם רוקפור
  • צרור עלי רוקט

אופן ההכנה:

1בסיר מניחים את כל החומרים למעט הרוקפור. מביאים לרתיחה ומבשלים 45 דקות בסיר ללא כיסוי. 2. מוציאים לצינון קל את האגסים וממשיכים לצמצם את היין המתובל. 3. פורסים את הרוקפור וממלאים בתוך האגס. 4. מניחים 2 יחידות בצלחת הגשה על מצע עלי רוקט ומגישים עם מעט מרוטב היין.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il