אוכל
אוכל
מרקים

מרק שעועית אסלי

מרק חורפי, סמיך וטעים שהוא ארוחה משביעה בפני עצמה

|אוכל מכל הלב| פורסם08:29
מרק שעועית אסלי (צילום: baronm10, אוכל מכל הלב)
צילום: baronm10, אוכל מכל הלב
Rating:4.6317reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • שמן זית

  • 2 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 500 גרם שעועית לבנה לאחר השריה של לילה
  • 2 כפות קמח
  • 6 שיני שום קצוצות
  • 200 גרם רסק עגבניות (2 קופסאות קטנות)
  • 12 כוסות מים רתוחים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה אדומה (הרבה)
  • כמון
  • 3 גזרים חתוכים לפרוסות
  • 4 כפות אבקת מרק עוף
  • 2 עגבניות מגורדות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • צרור עלי סלרי

אופן ההכנה:

1משרים את השעועית במים ללילה. (ניתן לבשל אותה כשעה ללא מלח).

2לאחר השריית השעועית מטגנים את הבצלים עד הזהבה, מוסיפים את השעועית והקמח ובוחשים.

3מוסיפים את המים ושאר החומרים, מתבלים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כשעתים לפחות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il