אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

שמן עשבי תיבול

בואו ללמוד איך לשדרג את השמן הרגיל

|גלריית המומחים| פורסם19:36
הזלפת שמן זית (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • ½ צרור בזיליקום ירוק
  • ½ צרור טימין לימוני
  • ½ צרור טרגון ארבע עונות
  • כף מיץ לימון
  • 60 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה:

טוחנים את עשבי התיבול במעבד מזון קטן ומוסיפים את השמן ומיץ הלימון. סוגרים את השמן בכלי אטום למשך שעתיים לפחות. מסננים את עשבי התיבול מהשמן. שומרים את השמן בכלי אטום.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il